Thuis Over ons

Geschiedenis

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8

Jiangsu Dalen Electronic Co.,Ltd

Gespecialiseerd in Slimme LEIDENE Plafondlichten

DALEN, die in 2011 als innovatieve onderneming wordt gevestigd die zich op R&D, Productie, Sales&Marketing concentreren van Smart Home het Aansteken, is en vermeld op de Effectenbeurs van NEEQ In 2016.
Gebruikend SAMSUNG-LEIDENE spaanders, ingevoerde componenten en eigen-ontwikkelde digitale bestuurder, realiseerde DALEN echte oog-bescherming technologie zonder trillend & blauw licht kwaad, dat door vele gebiedende certificaten met inbegrip van PSE, Ce (TUV) wordt bewezen, TUV EN62471, ISO9001-2015, enz. Wij ontwikkelden ook eigen APP ecoCloud die ons slim licht en andere huistoestellen kan controleren.
DALEN wordt gewijd aan het houden van groot ontwerp en hoog - de kwaliteit van producten, verkreeg heel wat internationale octrooien. In het verleden de 7 jaar, bereikte DALEN zeer goede reputatie in Japan, Zuidoost-Azië, Europa, en veel andere markten. Wij hebben opstelling 5 verkoopmaatschappijen wereldwijd, die in Japan, Singapore, Italië, Nederland en Tsjechische Republiek worden gevestigd. Wij leveren altijd inspanningen om gezonde, slimme verlichting aan te bieden om het levenskwaliteit van mensen te verbeteren.
Bedrijf Details

Grote Markt

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : DALEN

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 15000000-19999999

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

Jiangsu Dalen Electronic Co.,Ltd

 

De Geschiedenis van de Dalenontwikkeling:

Breng, 2011 in de war - Opgezet Elektronisch Co. van Jiangsu Dalen, Ltd; Begonnen aan LEIDENE van R&D en van de vervaardiging plafondlichten

Nov., 2012 - Beëindigde het van LEIDENE de hardwareontwerp plafondlichten van dimmable en GDT met afstandsbediening

Dec, 2012 - Ontwikkelde de HOOFD lichte bestuurder met succes met hoge machtsfactor

Breng, 2013 in de war - Binnengegaan in de Europese Markt van Japan en; De opgezette verkoopmaatschappij van Japan

Mei, 2014 - Met constante inspanning van R&D realiseerde de ontwikkeling, met succes intelligente huishoudapparatencontrole door lichten

Mei, 2015 - TongFang Holch leidt de ronde, A om de financiering van tien miljoen

Oct, 2015 - Het uitbreiden van onze verkoop in Azië en Europese landen; opgezette overzee verkoopmaatschappijen in Europa

Februari, 2016 - Met succes vermeld in NEEQ

Augustus, 2017 - ZSVC-lood de ronde, B-ronde van de financiering van 37,7 miljoen

Januari, 2018 - Ontwikkelde nieuwe „Natuurlijke Lichte „reeks, met inbegrip van LEIDEN schemerlamp en LEIDEN plafondlicht.

bedrijfsdiensten

Onze Positie: Leider van natuurlijke lichte technologie

Onze Opdracht: Breng natuurlijk licht aan huishouden, verbeter het levenskwaliteit van mensen binnen constante inspanningen

Onze Visie: Creeer een belangrijk merk van gezonde huisverlichting

Ons Principe: De nadruk op de gezonde huisverlichting van uitstekende kwaliteit en streeft ernaar om win-win resultaten tussen het team en de onderneming te bereiken

Onze Kernwaarde: Innovatieve Kwaliteits Professionele Efficiënt

Jiangsu Dalen Electronic Co.,Ltd

Pre-Sales de Dienst

a) Dalenaanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen

b) Professionele verkoop om uw vragen op te lossen

c) Beschikbare steekproeven

 

Strikte Kwaliteitscontrole tijdens Productie

a) Grondstoffencontrole: wij gebruiken ingevoerde PMMA-materialen en SAMSUNG LEDs; en alle materialen zullen door IQC volgens kwaliteitshandboeken worden gecontroleerd

b) Workshop: alle arbeiders moeten werkende kostuums volgens vereiste dragen

c) Kwaliteitscontrole: vastgestelde IPQC en OQC aan goed gecontroleerd de kwaliteit

 

De naverkoopdienst

a) De kwaliteitsgarantie van twee jaar

b) Om het even welke kwaliteit klaagt, zullen wij een vergadering met productie, het kopen en kwaliteitsafdelingen in 24 uren, houden en zullen reactie in 48 uren met en oplossing terugkoppelen.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over LEIDEN plafond te aarzelen de lichten, gelieve niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: kim@dalen-tech.com; en verheug me op het werken met u.

 

Bedrijfteam

Nu hebben wij meer dan 200 werknemers, met inbegrip van verkoopafdeling, R&D-afdeling, productieafdeling, kwaliteitscontroleafdeling, financiënafdeling, kopende afdeling, productafdeling, Merkafdeling en u-afdeling.

Het grootste deel van het beheer is ervoer in de LEIDENE lichte industrie. Zij vestigden een betrouwbaar en enthousiasmeteam. Wij zijn altijd hier aan server de klant op snelle en professionele manier.

Jiangsu Dalen Electronic Co.,Ltd

Met de constante inspanning van het team, Dalen-hebben de LEIDENE plafondlichten een goede van het marktreputatie en merk voorlichting in de landen van Zuidoost-Azië als Japan, Singapore, Indonesië, Taiwan, Hong Kong, en ook het omvatten van Europese landen zoals Duitsland, Nederland, Tsjechische Republiek, Italië, Rusland en de Oekraïne verkregen.

 

CONTACT

Adres: Road CNZ, Changshu-Stad, Jiangsu-Provincie, China van #98 Huangpujiang.

Factory Adres:Road CNZ, Changshu-Stad, Jiangsu-Provincie, China van #98 Huangpujiang.